Mogu li Real i Junajted do trampe veka?

Autor: Stefan Matić
petak 07.05.2021.
09:14
Izvor: Sportske.net

Mino Rajola želi još jednu saradnju sa Vudvordom.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Buka o Madridu oko ponašanja Edena Azara posle eliminacije od strane Čelsija se i dalje ne smiruje. 

Bivši "plavac" je glavna meta španskih medija, slike gde se Belgijanac smeje sa Aspilikuetom i Zumom su poslužile tamošnjim medijima da ga označe kao glavnog krivca neuspeha u polufinalu. Jasno da će Azar teško preživeti ovo leto na "Bernabeu". Ofanzivac plaćen preko 100 miliona evra pre dve sezone ostaće upamćen kao promašaj. 

U Madridu se sprema smena generacija, 30-godišnji Azar je među prvima koji će napustiti glavni grad Španije. A gde bi otišao? 

Čelsi je uvek aktivna priča zbog prelepih sedam godina tamo, ali deluje da Tuhelov tim ima nove lidere na poziciji Azara. A onda se javio Rajola, Mino želi još jedan posao sa odlazećim Vudvordom. 

"Pogba u Real Madridu je težak posao. Ali ništa nije nemoguće. Šta ako Real ponudi Azar-Pogba razmenu? Ako obe strane žele to, zašto da ne?", izjavio je poznati agent. 

Francuz u Junajtedu nije ostavio očekivani trag po svom povratku. Ipak Pogba nije promašaj u "Azar domenu". Jasno da su klubovi dosta finansijski oslabljeni, te bi ovakve razmene mogli češće da gledamo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 10.05.2021
19:39

хахаха Рајола почео да измишља вицеве дана.

avatar
Man united
Friday, 07.05.2021
20:10

Распалог Азара да мења за Погбу? Рајола прс'о ко лајсна.