Moguća zamena za Sergeja? Kolega iz reprezentacije Srbije!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.08.2022.
08:24
Izvor: Sportske.net

Lacio i dalje čeka ponudu, šta su opcije?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

I dalje nema ničeg novog oko Sergeja Milinkovića Saviča, kako avgust odmiče, sve su manje šanse, Lacio ga se neće odreći kad počne prvenstvo.

Smenjuju se priče o Junajtedu i Juventusu, ali za sada niti ima pregovora, niti je Kežman doneo ponudu u Rim.

Nije ni tajna da "Narednik" želi da napusti Rim posle velikih sedam godina, da je vreme da pređe na viši nivo, ali da niko ne želi da plati ogroman novac koji traži Klaudio Lotito.

Inače, za svaki slučaj, Rimljani su napravili listu zamena, jedna je Pjotr Zjelinski iz Napolija, ali to je teška meta, Poljak je papren.

Luka Sučić iz Salcburga je još jedna opcija, ovaj mladi bosanski Hrvat koji je rođen u Austriji se izborio za mesto u Salcburgu u poslednjih par sezona nakon što je par godina proveo u filijali Liferingu. Dobio je i poziv za "Vatrene" i svakako da je igrač budućnosti.

Treće ime je Ivan Ilić koji se več dokazao u Seriji A u Veroni. Ovaj Nišlija koji je preko Zvezdine škole završio brzo u Sitiju, igrao za Zemun i Bredu na pozajmicama je dve godine standardan u Veroni. Tek mu je 21 godina i več je deo Piksijevih "Orlova", jedan od igrača koji će verovatno putovati u Katar, makar je bio pozivan u kvaliifikacijama,

Nekoliko većih klubova je zainteresovano, ali Verona drži cenu, oko 25 miliona evra, pitanje je može li Lacio to da plati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke