Monći želi "latino" napad?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.06.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Sevilja menja ofanzivce u novoj sezoni.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Klub sa "Ramon Sančez Pishuana" je završio sezonu na četvrtom mestu. 

Sevilja će tako učestvovati u Ligi šampiona, a sportski direktor Monći želi i uspešan prelazni rok. Sve je izvesnija prodaja Žila Kundea, Francuz će napuniti kasu a to nisu jedini planirani odlasci. 

De Jong i En-Nesiri bi takođe mogli da napuste Lopetegijev tim. 

Iskusni Holanđanin se vraća sa jednogodišnje pozajmice iz Barselone, katalonski tim se nije odlučio da aktivira otkupnu klauzulu te je sva prilika da će bivši fudbaler PSV-a tražiti novi klub. 

Sa druge strane mnogo više se očekivalo od En-Nesirija, Marokanac je posle debitanske sezone u Sevilji pao u performansama te je u svojoj drugoj sezoni sa klubom zabeležio tek pet pogotka u Primeri. 

Za Marokanca postoji interesovanje iz Premijer lige, najčešće se pominje Vest Hem. Zamene bi mogle biti latino prirode. 

Monći želi Alfreda Morelosa iz Rendžersa i Đovanija Simeonea iz Helas Verone. 

Kolumbijcu je ostalo još godinu dana ugovora sa klubom iz Glazgova, za škotski klub igra još od 2017. godine - odlazak u Primeru bi bio veliki korak napred u njegovoj karijeri. Pominje se da bi transfer mogao da iznosi oko osam miliona evra.

Što se tiče Simeonea juniora posao nije tako lak. Argentinac je u toku sezonu i otkupljen od Kaljarija, sada je u potpunosti igrač kluba iz Verona te bi njegova kupovina iziskivala veće finansije. 

Ostaje nam da vidimo šta će Monći uspeti da uradi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke