Morata "dobio po ušima", napravio problem i Barsi, Juve rešio pitanje napadača?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 06.12.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Juventusu?

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Nakon jučerašnjeg izlaska sa terena, Morata je dobio lekciju od Alegrija koji je bio iznerviran zbog kartona koji je dobio Španac, odmah ga izveo iz igre i izbila je svađa.

"Ućuti, kockaš se, dao si im nepotrebno šansu", vikao je Alegri.

"Nisam ništa uradio", tvrdi Morata.

Izvesno je da ga Juve neće otkupiti, on je na pozajmici iz Atletika, ali nije pokazao da je napadač koji pravi razliku. Juventus teško postiže golove, problem je bio vidljiv i u pobedi protiv Đenove, šutnuli su tridesetak puta na gol i dobili sa 2:0.

Prva meta je Vlahović, ali teško je očekivati ovaj transfer, pogotovo u januaru. Zbog toga Juve pokušava da nađe zimsko pojačanje i u prvi plan je izbio Kavani. On je otpisan u Junajtedu, ima ugovor do leta, Englezi bi ga pustili da uštede na plati, obeštećenje bi bilo simbolično.

Ovo je loša vest za Barsu, koja takođe želi Urugvajca, ali Juve će imati prednost, tim pre što igra u Ligi šampiona. Uz Kavanija, opcija je Maurito Ikardi, večna Juventusova želja, Argentinac je u drugom planu u PSŽ. Kada je PSŽ u pitanju, Juventus gleda niz njihovih igrača poput Paredesa, Kurzave, Kerera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke