Može biti samo jedan - Mesi ili Bernardo Silva i to na poziciji "osmice"?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.11.2022.
18:00
Izvor: Sportske.net

Plan je jasan...

EPA-EFE/Stephanie Lecocq
EPA-EFE/Stephanie Lecocq

Povezane vesti

Barselona želi da dovede Lionela Mesija ili Bernarda Silvu i jasno je da neće moći obojicu, a zanimljivo je da Ćavi i jednog i drugog ne vidi u samom napadu, već na poziciji "osmice"?!

Prema pouzdanim informacijama iz katalonskih medija, Ćavi Ernandes je već nekoliko puta komunicirao sa Leom Mesijem, koji je vrlo dobro upućen u njegove ideje. Ćavi ne želi da Mesi igra na krilu, već u ofanviznijem delu veznog reda, gde se Argentinac praktično i sam prečesto vraća već nekoliko sezona unazad.

Nije tajna da je Ćavi i letos želeo na toj poziciji da dovede Bernarda Silvu, koga je video kao idealnog "parnjaka" sa Pedrijem, ali je Siti bio uporan u nameri da ga zadrži. 

Mesi je legenda Barse i besplatan je, pošto mu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali ima 35 godina, u junu puni 36. Bernardo Silva je mlađi, ali zato Siti nema nameru da ga pusti za sumu ispod 80 miliona evra. 

Sve u svemu, Ćavi će na sve načine pokušati da se dodatno pojača, zna se da će tokom 2023. otići Pike, Alba, Buskets, Beljerin, verovatno i Memfis Depaj, tako da će još kako biti neophodna pojačanja. 

Barsa se večeras oprašta od Lige šampiona, na proleće će se opet takmičiti u Ligi Evrope, ali će se boriti i za titulu pošto Real Madrid ima samo bod viška...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke