Može da bira - Ko dobija "zlatnu koku" naredne zime?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.09.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Premija za bilo koji tim ili pak ne?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Vezni fudbaler Milana Frank Kesi (24) biće jedan od najtraženijih igrača predstojeće zime budući da biti slobodan da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Ugovor sa Milanom od šest miliona evra mu je na stolu, ali Kesi okleva, pitanje je i da li bi još neka veća brojka promenila njegovo razmišljanje. Snažni vezista iz Obale Slonovače želi da promeni svoju adresu i za sada ga najviše privlači Premijer liga, pišu engleski mediji.

Stoga su u red za njega stali premijerligaši iz vrha, ekipe poput Liverpula, Totenhema, Mančester junajteda i Čelsija. Govorkalo se ovog leta da ga Jirgen Klop ceni, video ga je nedavno na delu na "Enfildu", a Kesi se uverio u energiju koju ovaj stadion nosi sa sobom, te bi to moglo da odigra ulogu u njegovom odabiru.

U Liverpulu je trenutno gužva na sredini terena, ali dovesti Kesija kao slobodnog igrača bio bi pun pogodak, ne samo za ovaj klub, već za bilo koji drugi. Zna se i koliko Mančester junajted mora da ojača taj deo terena i izostavi Freda iz startne postave. Čelsi je fino popunjen, ali Žoržinjova želja za povratkom u Italiju mogla bi da prevagne, dok je pitanje kakve su Totenhemove ambicije i poklapaju li se sa Kesijevim. Spominju se još i PSŽ, te Bajern Minhen...

Sportski direktor Milana Paolo Maldini najavio je novu rundu pregovora sa bivšim fudbalerom Atalante i njegovim predstavnicima. Žele da ga zadrže, u planovima im je, ali za sada deluje da oni nisu u njegovim.

Ugovor mu ističe na kraju sezone, što znači da će već u januarskom prelaznom roku moći da postigne dogovor sa drugim klubom, a potom se na leto preseli u novu opremu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke