Može li Barsa da pokvari Interov "završen" posao sa osam miliona?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.02.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Moguć je veliki preokret.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Danima se govorilo o tome gde će Marcelo Brozović nastaviti svoju karijeru. U toku prelaznog roka spominjali su se engleski klubovi Totenhem i Mančester junajted, ali je popularni Broz na kraju ostao u Interu.

Pouzdani izvori su, pre samo nekoliko dana, javljali da će hrvatski veznjak, kome na leto ističe ugovor, gotovo izvesno produžiti saradnju sa Interom u kojem nastupa još od 2015. godine.

Generalni direktor Intera, Đuzepe Marota rekao je da je Brozović neophodan Neroazurima i da će mu ubrzo ponuditi nastavak saradnje.

Ipak, danas se pojavila nova informacija, koja bi mogla da dovede do velikog obrta u slučaju Brozović.

Prema pisanju italijanske Republike Barselona je ozbiljno zagrizla za vezistu Intera i reprezentacije Hrvatske. Katalonci su spremni da Brozoviću ponude petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao čak osam miliona evra po sezoni.

Navodno je ovo i glavni razlog zbog kojeg Brozović već dva meseca okleva oko potpisivanja novog ugovora sa prvakom Italije.

Barselona je sinoć dobila ogromnu finansijsku injekciju od novog sponzora i izgleda spremno da potroši veliki novac ovog leta, kako bi sklopila respektabilan tim, koji bi ih vratio u sam vrh evropskog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke