Može li Bilbao da zadrži Vilijamsa - "Imamo projekat bez limita"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 11.07.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Evo konačno i reakcije iz Baskije.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Prvi čovek Atletik Bilbaa Džon Urijarte oglasio se povodom svakodnevnih spekulacija u vezi sa Nikom Vilijamsom, koji trenutno na Evropskom prvenstvu blista u dresu Španije i u nedelju od 21 sat ga u Berlinu čeka finalni duel protiv Engleske.

Ovaj krilni napadač, koji ima 21 godinu, konstantno se povezuje sa najvećim klubovima Evrope. U trci za njegov potpis su navodno Barselona, Čelsi, Liverpul, Arsenal...

"Niko, fudbaler koji je veoma privržen Atletiku, bio je nekontrolisano bombardovan pitanjima o njegovoj budućnosti dok pokušava da se koncentriše na igre na Evropskom prvenstvu, jer Fudbalski savez Španije ne ume da ga zaštiti. Imamo vrhunski projekat bez limita i u mogućnosti smo da zadržimo vrhunske igrače kao što je Niko u klubu", poručio je Urijarte.

Vilijams, koji je nedavno produžio ugovor sa Bilbaom, u ugovoru ima otkupnu klauzulu od "svega" 58 miliona evra i to gore pomenuti klubovi žele da iskoriste.

Niko je dete Baskije, a u Atletik Bilbau igra i njegov stariji brat Injaki Vilijams, koji se opredelio da nastupa za reprezentaciju Gane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke