Može li skuplje od Van Dajka? Može, Liverpul prinuđen da sruši rekord!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.09.2021.
08:09
Izvor: Sportske.net

Klop zahteva, vlasnici iz Bostona će morati da mu ispune želju...

EPA-EFE/Zsolt Szigetvary
EPA-EFE/Zsolt Szigetvary

Povezane vesti

Američki vlasnici će konačno otvoriti kasu.

Kako tvrde engleski mediji Liverpul će srušiti klupski rekord u visini transfera koji je držao Van Dajk sa 75 miliona funti. Redsi su spremni da pet miliona više plate Džada Belingema narednog leta.

Klop traži od uprave da dovede engleskog reprezentativca koji je zablistao u Birmingemu, otišao u Nemačku, a član je engleskih selekcija od 15. godine, sada ima samo 18 i Sautgejt mu je već pružio šansu na osam mečeva.

Liverpul je nateran da deluje pošto su svi rivali dosta trošili ovog leta, dok je nemački stručnjak dobio samo štopera Konatea. 

Na ruku Redsima ide i to što mladi Englez želi da ga trenira Klop i što vidi sebe u timu kao zamenu za Vajnalduma, ne bi morao da čeka. Podsetimo, Dortmund ga je doveo za oko 30 miliona evra, sada mogu da uzmu tri puta veći novac. 

Mančester Junajted je probao da ubedi sjajnog igrača, čak se i u sve uključio Ser Aleks Ferguson, ali on želi u Liverpul. Na kraju pitaće se Borusija, verovatno će tražiti i veći novac, no, klub sa Merzija nema puno izbora, moraće da troše ako žele da drže korak sa rivalima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke