Mrežama kruži Barsina udarna postava 2022/23, pojačanja od 130 miliona, (ne)dovoljno?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 25.05.2022.
09:39
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dovoljno?

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Barselona uveliko radi na pojačanjima za narednu sezonu, a transfere su kao slobodni agenti već dogovorili Frenk Kesi i Andreas Kristensen. 

Takođe, Robert Levandovski i Rafinja su postigli sve lične uslove sa Barsom, sada je potrebno da klub pronađe pravu cifru sa Bajernom i Lidsom, a očekuje se da i ta dva transfera budu završena. Levandovski će koštati oko 40 miliona evra, Bajern prvo želi da mu nađe zamenu i onda da ga pusti u Barsu.

Rafinja takođe košta oko 40 miliona, pošto je Lids opstao, pa nije aktivirana klauzula na 25. Ipak, Rafinjin agent Deko pritiska Lids na pregovore, a engleski klub je spreman na trampu. Pominje se da bi Oskar Mingeza mogao da bude uključen u posao. 

Sledeći tandem je bekovski, iz Čelsija - Sezar Aspilikueta i Markos Alonso. Iako navijačima Barse nije jasno zbog čega, jer imaju 32 i 31 godinu, ali Ćavi očigledno veruje da mogu da budu dobra konkurenciju Albi i desno... Daniju Alvešu ili Serhiju Robertu? 

I poslednji je - Kalidu Kulibali. Prva Ćavijeva želja Žil Kunde nije realna meta, jer Sevilja traži 70-80 miliona evra. Barsa je pokušala trampom Dest + Lengle + 20 miliona, ali Sevilja želi samo novac. 

Kulibali ulazi u poslednju godinu ugovora što mu smanjuje cenu na tržištu, a Ćavi ga je lično video ove sezone u Ligi Evrope i navodno posle tog dvomeča obavio razgovor sa njim.

Kada se podvuče crta - besplatni Kesi i Kristensen, Leva za 40 miliona, Rafinja za 35-40, Kulibali za 30-35 i tandem iz Čelsija za maksimalno 20, da li je dovoljno za napad na sve trofeje? 

Dok Barsa stvara  tim za LŠ, Real igra svoje peto finale u poslednjih osam godina, a AdmiralBet nudi zicer kvotu na X2&2+ čak 2,12! 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke