Muka naterala Barsu - Da zove bivšeg igrača Real Madrida?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.11.2020.
12:21
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo rešenje?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Barselona je ostala bez Đerara Pikea i sa jednim kolenom Samjuela Umtitija i samo sa Klemenom Lengleom i Ronaldom Arauhom, jasno je da mora da dovede štopera.

Erik Garsija ostaje prva meta za januarski prelazni rok, ali pošto su novi izbori tek 24. januara, on neće moći da dođe sigurno do samog kraja pijace, što znači za više od dva meseca.

Barsa neće moći da igra samo sa Lengleom i Arauhom na 15 utakmica u nizu, stoga klub razmatra alternativna rešenja, a to su slobodni igrači na tržištu.

U prvi plan je iskočio Ezekijel Garaj, 34-godišnji Argentinac koji je ove godine ostao bez ugovora u Valensiji.

Zanimljivo, Garaj je nosio dres Real Madrida od 2008. do 2011. godine, kasnije je igrao  za Benfiku, Zenit, da bi 2016. stigao kao veliko pojačanje u Valensiju.

Iako se u Španiju vratio sa 30 godina, postao je stub odbrane Valensije i za četiri godine odigrao 114 mečeva i postigao šest golova.

Pitanje je samo da li je Garaj dovoljno fizički spreman da odgovori zadacima u Barseloni, pošto je u februaru povredio ligamente kolena i od tada nije igrao...

Dakle, Barsa mora da dovede štopera, ima samo Lenglea i Arauha, po potrebi će uskakati De Jong, što će sigurno biti slučaj u utorak u Kijevu, pošto je Urugvajac u poslednjoj fazi oporavka od povrede.

Samjuel Umtiti nema poverenje kod Ronalda Kumana, jer mu je koleno praktično uništeno i klub ne želi da rizikuje novu povredu, već želi da ga proda na zimu.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 23.11.2020
18:34

Nije ovde epicentar da je nas bivsi igrac nego sto covek ima 34 godine!Otisao je Bartomeu za koga su tvrdili da vuce nelogicne poteze dovodjenjem starih igraca (Vidal,Boateng,Pjanic itd.) sada ga nema a Barsa i dalje dovodi isti sablon igraca...Nama je u ligi potrebna jaka Barsa jer bez Barse ni mi ne mozemo da napredujemo jer ne postoji nadmetanje vec krpljenje.