Muke po Vlahoviću, šta god učini Fiorentina kajaće se! Dva scenarija...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.11.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Zaista težak izbor...

. EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
. EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović je lider Fiorentine koja bi mogla da izbori Evropu, ali samo ako Srbin ostane do leta. 

Jasno da je klub u pravom rebusu, jasno je da moraju da ga prodaju, ali bi cena na leto bila manja od zimske. Jer, jednostavno, približava se istek ugovora, dok bi ove zime mogli da računaju na sumu od oko 70-80 miliona, ta brojka je dvadesetak miliona manja na leto.

I tu je glavni problem. Vlahović želi da ostane do juna, on je golovima i gestikulacijom pokazao da je i dalje igrač Fiorentine, a demonstrirao je golovima koliko je posvećen, bez njega ovo je zaista prosečan tim.

Šta može Fiorentina sa novcem od Vlahovića?

Velika želja je Berardi, priča se o Šamaki, ali uz dužno poštovanje, prvi nije isti tip igrača. drugi nije ni prineti Dušanu.

Ako napune kasu, verovatno će pasti na tabeli, ako se odluče da se bore za Evropu, gube od transfera, ali bi mogli da ubede druge igrače poput Milenkovića da ostanu i dalje u klubu.

Džo Barone, desna ruka vlasnika Komisa, kaže da je klub uvek verovao u Vlahovića da su savetovali Prandelija da mu pruža šansu, a i da je zatim novi čovek na klupi Jakini odbio da pusti Vlahovića na pozajmicu u Milan ili Romu koji su nudili novac i mogućnost otkupa.

To bi bila kobna greška, Fiorentina je nije napravila, ali kako rekoše juče, neka uživaju dok mogu da gledaju Vlahovića u ljubičastom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke