Mukoko sve dalje od ostanka, Barsa spremila sve za potpis!

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.12.2022.
17:10
Izvor: Sportske.net

Nemac je meta broj jedan.

 EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Jusufa Mukoko je navodno sve bliže Barseloni. 

Katalonski Sport je danas plasirao informaciju da Mukoko okleva u pregovorima sa Borusijom Dortmund, jer se iza svega krije ponuda Barselone, koja je odlučna u nameri da ga dovede.

Katalonci su više puta bili u kontaktu sa njegovim agentom, poručili su mu da ga žele, ali da neće ulaziti u licitaciju sa ostalim klubovima.

Mukoko ima ugovor do 30. juna, što znači da bi već 1. januara mogao da potpiše predugovor sa narednim klubom i da kao slobodan na leto stigne u Barselonu.

On je indirektno u jednom intervjuu indirektno najavio potencijalni odlazak iz Dortmunda.

"Nijedan igrač nije veći od kluba, pa tako ni ja. Fokusiran sam samo na drugi deo sezone. Znam da je deo fudbala i biznis, a iako sam veoma mlad, ne želim da osetim pritisak pri donošenju odluka o mojoj budućnosti", rekao je Mukoko.

On je rođen 2004. godine i pred njim su tek najbolje sezone u karijeri. Svakako da je odlična prilika za transfer jer će praktično za pet dana moći da dogovori besplatan odlazak.

Navodno želi u Barselonu, gde bi imao priliku da uči od Roberta Levandovskog, a onda i da jednog dana "obuje njegove kopačke"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke