Munjevit rasplet u toku, ponuda Reala posvađala PSŽ, ko je zamena za Mbapea?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.08.2021.
22:30
Izvor: Sportske.net

Više nema pokera, karte su na stolu.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Real Madrid i PSŽ su čitavo leto skrivali karte i čekali, ali sada deluje da su spremni da zaigraju.

Kao što smo već preneli OVDE, Real je poslao prvu zvaničnu ponudu za Kilijana Mbapea vrednu 160 miliona evra. 

Iz Francuske, što je jako zanimljivo, stigle su istovremeno dve različite informacije od prilično pouzdanih izvora. Jedni su odmah preneli da je PSŽ momentalno odbio istu, dok su drugi, konkretno La Parisijen, direktno potvrdio da u klubu ozbiljno razmatraju ponudu. 

Odgovor možda leži u dve različite struje unutar "Parka prinčeva?!

Navodno, vlasnik kluba Naser Al-Kelaifi i sportski direktor Leonardo nemaju isti pogled na status Kilijana Mbapea, a možete i da pretpostavite kako koji gleda. Bogati šeik smatra da će PSŽ pokazati slabost ako na kraju popusti i pristane da proda Mbapea, naročito pošto je upravo Kelaifi javno više puta ponavljao da ne postoji šansa da Mbape ode.

S druge strane, Leonardo nije u dobrim odnosima sa Mbapeom već nekoliko meseci i smatra da je sa ekonomskog pa i sportskog aspekta mnogo bolje sada  prodati igrača i zaraditi ogroman novac, nego da sledećeg leta lagano odšeta u Madrid kao slobodan. Leonardo je odavno svestan da je Mbapeov odlazak u Real 100% završena stvar i zato želi da izvuče najbolje za klub.

Iz Engleske stižu informacije da on naginje ka Mohamedu Salahu kao prvoj opciji da zameni Mbapea, iako istovremeno Žorž Mendeš pritiska da to bude Kristijano Ronaldo. Takođe, engleski mediji pišu da je opcija i Ričarlison, napadač Evertona. Ni tu nije kraj, jer neki izvori pišu da je Pini Zahavi proteklog vikenda boravio u Parizu kako bi pregovarao o eventualnom dolasku Poljaka u PSŽ!

Istovremeno, madridski mediji pišu samo o Mbapeu i tvrde da su u klubu vrlo optimistični. Zanimljivo, oni pišu kako Perez zapravo čini uslugu Parižanima što im sada nudi ovoliko novca, kada bi već 1. januara mogao da potpiše predugovor sa Mbapeom i da ga sledećeg leta dobije besplatno.

Ne znamo više ni gde da čitamo ni šta da pratimo, čeka nas pravi šou u poslednjih sedam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke