Murinja dovezao gazda pilot, sad traži Srbina! Ovo je Romina lista!

Autor: Boris Jovanović
subota 03.07.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Rim očaran Portugalcem....

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Žoze Murinjo je dočekan kao kralj juče u Rimu, navijači su u euforiji, a sada je red na porodicu Fridkin.

"Očekujem poklone od vlasnika, kako bismo napravili pobedničku Romu", rekao je Murinjo na predstavljanju.

Prva meta ostaje Granit Džaka, čeka se dogovor sa Arsenalom i da Englezi nađu zamenu. Švajcarac bi za oko 20-tak miliona evra trebalo da stigne u Rim.

Problem će sada predstavljati i sinoćnja povreda Spinacole koji je sjajno odigrao EURO, priča se o teškoj povredi Ahilove tetive što će otvoriti problem po levoj strani.

Želja je Filip Kostić, koga hoće i Inter i Lacio, ali prvo moraju da prodaju spoljne igrače poput Pedra i Karlesa Pereza. Murinjo ne računa na veliki broj fudbalera poput Pastorea, Nzonzija, Fazija.

Ono što bi trebalo da se završi do ovog vikenda, uz Džaku, je dolazak Rui Patrisija, golmana Vulvsa koji će zameniti Pau Lopeza. Španac, zajedno sa Underom odlazi u Marsej na pozajmicu.

Traži se napadač, Beloti je prva opcija, ali za sada od odlaska Džeka nema ništa. Bosanac traži transfer bez obeštećenja kako bi otišao, ali klub je to odbio.

Bilo kako bilo, najmanje četiri ili pet novih igrača biće u timu naredne sezone, Murinjo očekuje kao i uvek pomoć Mendeša.

Zanimljivo, novi trener Rome je juče doputovao avionom koji je upravljao gazda Dan Fridkin koji ima flotu, a među pilotima je i njegov sin Rajan.

Murinjo se predstavio navijačima, sada mora u karantin, u Trigoriji, trening centru Rome provešće pet dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke