Murinjo definitivno podvukao - Da li je Srbin to rešenje?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 08.07.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Murinjo namignuo, stiže li reprezentativac Srbije?

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSS
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSS

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Rome Žoze Murinjo predstavljen je danas medijima u Trigoriji gde je govorio o planovima za narednu sezonu.

Znalo se još od proletos da iskusni portugalski stručnjak preuzima "vučicu" i uzbuđenje u Rimu je konstantno u porastu.

Sada je svoj vrhunac dostiglo na predstavljanju Žozea Murinja koji je najavio određene transfere i planove za novu kampanju kluba sa "Olimpika" koji ima visoke ambicije sa porodicom Fridkin.

Ono što posebno zapada za "oko" srpskoj javnosti jeste Murinjova konstatacija da je ekipi, posebno nakon povrede Leonarda Spinacole potreban levi bek. Kako je poznato, Filip Kostić se odranije dovodio u vezu sa Romom, a u međuvremenu se pojavio i Inter.

"Veoma sam tužan zbog povrede Spinacole. On kroz ovu situaciju prolazi sa osmehom, jak je! Biće to dugo odstustvo. Na njegovoj poziciji imamo Rikarda Kalafiorija. Imamo vere u njega, ali moraće još mnogo da radi. Izvinite, direktore, ali, ipak će nam trebati levi bek", kazao je Murinjo.

Portugalcu uskoro stiže pojačanje u vidu golmana Vulvsa Ruija Patrisija, a pravi posao tek sledi kako bi se upotpunile pozicije u napadu i veznom redu. Budućnost Edina Džeka je i dalje neizvesna, pa nije poznato ko će predvoditi Rominu ofanzivu od leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke