Murinjo dogovorio prvo pojačanje, Srbi neće biti oduševljeni

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 09.06.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

"Olimpiko" kao sudbina.

EPA-EFE/Ian Walton
EPA-EFE/Ian Walton

Povezane vesti

Kapiten Arsenala i reprezentativac Švajcarske Granit Džaka iz dana u dan je sve bliži Romi i na putu je da postane prvo pojačanje "vučice" od kad je Žoze Murinjo stigao u klub.

Duga je lista imena na koje je Murinjo skrenuo pažnju od dolaska u Rimu, najsvežiji su Andrea Beloti i Rui Patrisio, ali će po svemu sudeći Džaka biti prvi predstavljen na "Olimpiku".

Kako prenosi Kalčomerkato, fudbaler koji trenutno sa reprezentacijom Švajcarske iščekuje EURO, već je dao reč Murinju da će od naredne sezone igrati za Romu, a prilog tome ide i to što je odbio ponudu drugog kluba iz Serije A.

Interesantno je da će Džaka koliko u petak zaigrati na "Olimpiku" protiv Italije na otvaranju Evropskog prvenstva, a kako stvari stoje neće proći još dugo vremena kada će mu to biti stalan dom.

Ova vest i neće previše obradovati ljubitelje fudbala u Srbiji, koji su "zaratili" sa Džakom od Mundijala pre tri godine kada je odlazeći fudbaler Arsenala pokazao simbol tzv. "Velike Albanije" prilikom izjednačujućeg gola.

Za sada je još u magli mogućnost da mu od leta saigrači postanu akteri tog meča na suprotnoj strani, sadašnji i bivši reprezentativac Srbije - Aleksandar Mitrović i Nemanja Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke