Murinjo dovodi zemljaka iz turske lige!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.11.2016.
16:09
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljan opcijama u napadu, Portugalac je rešen da u januaru pazari na pijaci, izgleda da je pronašao adekvatno rešenje.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Sasvim je jasno da bi Junajtedu dobro došao još jedan ofanzivac. Na izlaznim vratima kluba je i Depaj, ukoliko Murinjo želi uspeh već ove sezone moraće da reaguje.

Pominjane su i neke skuplje opcije, OVDE možete pročitati o Murinjovoj želji iz bivšeg kluba, a sada se kao potencijalno pojačanje nameće krilni fudbaler Galatasaraja.

U pitanju je talentovani Bruma, koji konačno počinje da pokazuje svoj potencijal.

On je iz Sportinga prešao u Galatu još 2013. godine, ali nije u startu pokazao da je spreman za najviše napore. Bio je na pozajmici u Gaziantepsporu, a minulu sezonu je proveo takođe na pozajmici, ali u redovima Real Sosijedada u španskoj Primeri.

Odigrao je 32 utakmice za Sosijedad, postigao je 2 gola, ove sezone vratio se u Istanbul i konačno dobio pravu šansu. Na deset utakmica u svim takmičenjima, postigao je četiri gola i upisao tri asistencije.

Njegovi nastupi su privukli pažnju i Žozea Murinja, koji prema navodima medija u Britaniji, smatra da bi mu zemljak bio od koristi.

U prilog Junajtedu ide i činjenica da Bruma ima ugovor sa Galatom koji ga vezuje sa istanbulskim klubom do leta 2018. godine, te nema sumnje da će Galatasaraj gledati da unovči njegove usluge, ukoliko Junajted naiđe sa adekvatnom ponudom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 16.11.2016
21:53

To što se pokazao u Galati ne znači ništa. To je isto kao da je dobar u Zvezdi ili Partizanu u Srbiji. Depaj sigurno nije lošiji. Mora da Mendeš nešto muti.

avatar
brekbaCh
Wednesday, 16.11.2016
18:05

Murinjo ostani !

avatar
Don Carlo
Wednesday, 16.11.2016
17:24

xaxaxa, ovaj je vrhunski igrac :D kako se srozao MU, odlaskom Fergusona, otislo je i 80% MU, komotno se moze reci da je od njegovog odlaska ovo samo prosečan klub

avatar
Joey Barton
Wednesday, 16.11.2016
17:24

Primetio sam, da ni jedan igrac Junajteda, koji je tu od prosle sezone, ili je stigao na leto, ne igra bolje nego prosle sezone. To govori da je Murinju, istekao rok upotrebe, jer i de Hea koji je standardno odlican, branio bolje prosle sezone .

avatar
Ajde GOOOL
Wednesday, 16.11.2016
18:24

Sine, pretera ga sa zarezima 😂