Murinjo ga neće, premijerligaši se otimaju za njega!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 13.02.2022.
13:49
Izvor: Sportske.net

Dete Rima odlazi na Ostrvo?

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Kada je letos u Romu došao legendarni Žoze Murinjo prava euforija zahvatila je čitav grad. Nadali su se Romini "tifozi" da će Portugalac krenuti u bitku za titulu, ali su velika očekivanja brzo nestala usled skromnih rezultata Rimljana.

"Vučica" se trenutno nalazi na sedmom mestu Serije A i biće iznenađenje ako se domogne Lige šampiona naredne sezone.

Murinjo je nezadovoljan trenutnim igračkim kadrom i na leto planira čistku. Na listi od nekoliko imena koja bi mogla da napuste klub najzvučnije je Nikolo Zaniolo. Dete Rima i miljenik navijača nije oduševio Murinja, pa bi na leto, lako, mogao da promeni sredinu. Roma je spremna da ga proda, uz odgovarajuće obeštećenje.

Dešavanja iz Italije prate premijerligaši Liverpul i Totenhem, koji su već ušli u trku za mladu zvezdu italijanskog fudbala. Prema italijanskim medijima oni su spremni da daju oko 40 miliona evra za vezistu Rome.

Ova cena ne bi trebalo da predstavlja veliki problem za bogate premijerligaše. Liverpul i Totenhem su i ove zime bili u borbi za istog igrača, u pitanju je Kolumbijac Luis Dijaz. On je na kraju završio u crvenom dresu kluba sa "Enfilda".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke