Murinjo i Gvardiola u "klinču" zbog Hrvata!

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.07.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

U igri je i Bajern.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Hrvatski levi bek Borna Sosa već godinma privlači pažnju evropskih velikana. Momak koji je rođen u Zagrebu i prošao sve mlađe kateogrije Dinama u protekle četiri godine sa velikim uspehom nastupa za nemačkog bundesligaša Štutgart.

Sosi ugovor sa "švabama" ističe 2025. godine, ali bi već ovog leta 24-godišnjak mogao da bude prodat usled velikog interesovanja za njega.

Već smo pisali da su Bajern i Mančester siti "zagrizli" za Sosu i spremili 25.000.000 evra za njegov transfer, ali se danas u igru uključio još jedan evropski velikan.

Kako javljaju mediji u Hrvatskoj trener Rome Žoze Murinjo kontaktirao je Sosu i ponudio mu mesto u Romi, a "vučica" bi uskoro trebalo da izađe sa zvaničnom ponudom za levog beka.

Tako bismo dobili "bitku" Gvardiole i Murinja za Bornu Sosu, mada Hrvat Sitiju nije glavna opcija, već alternativa za Kukurelju, koji je prema najnovijim informacijama ipak blizu "Etihada". 

Ukoliko Kukurelja ode u Siti i zauzme mesto kraj leve aut linije, Romine šanse će biti ogromne kada je u pitanju kupovine Sose, pita se i Bajern, ali njima levi bek nije prioritet trenutno, jer je tu sjajni Alfonso Dejvis.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen italijanskoj Seriji A. Roma bi mogla u Top 4, kvota je 1.93.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke