Murinjo i Italijani - Igra čekanja!

Autor: Boris Jovanović
petak 23.01.2015.
10:59
Izvor: Sportske.net

Ako neko ume da igra igrice onda je to Žoze Murinjo. Strpljenje ga ne izdaje, videćemo hoće li Čelsi dobiti najveće pojačanje ove zime.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Huan Kvadrado je na meti Čelsija i to nije novost. Barsa ne može da kupuje, Junajted se letos odlučio za Di Mariju, Kolumbijac je ostao u Italiji, ali čini se da je demotivisan i da želi da napusti Seriju A.

Bio je i povređen, njegove igre su samo bleda senka onih iz prošle sezone, ali i sa Mondijala.

JC11, kako ga obično krste u novinama čeka ishod ofanzive Čelsija, njegov agent Lući je u Londonu odakle bi trebalo da donese ponudu.

"Nema od toga ništa i Huan to zna"
, tvrdi Vićenco Montela, ali se igrač ne oglašava.

Navodno je ponuda od 26 miliona evra odbijena, Fiorentina ne želi da pregovara, jedino što bi moglo da se desi je da Englezi isplate klauzulu od 35 miliona, tada se "Ljubičasti" neće pitati ništa.

Murinjo čeka, u međuvremenu pokušava da Salaha pošalje na pozajmicu u Romu čime bi se otvorilo mesto u ekipi. Ipak, ono što bi moglo da usledi je prodaja Šurlea.

Ako, Nemac pristane da se vrati u Bundesligu i obuče dres Volfsburga čini se da nema više prepreka. Taj transfer bi bio oko 25 miliona evra, "Plavci" bi onda ponudili 30 Fiorentini po prinicipu "uzmi ili ostavi". Računaju da će volja Kvadrada biti odlučujuća, a i da je za Toskance ovo poslednji voz da za sjajnog krilnog fudbalera uzmu ogroman novac.

Murinju se ne žuri, dobro je i bez Kuadrada koji bi mu omogućio nove opcije u taktici, a bio bi i pojačanje za Ligu šampiona. Ali, ako proda Šurlea, biće to još jedan majstorski potez Portugalca koji se oslobodio De Brujnea, Luiza, Lukakua, uneo ogroman novac u Romanovu kasu i kupio sjajne fudbalere, ostavši u granicama finansijskog fer pleja.

Ovo bi bio još jedan sjajan potez.

Hoće li uspeti da ga izvede do kraja januara?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Friday, 23.01.2015
12:16

Umor smeta igracima, narocito Oksaru i Azaru, Vilijan moze tri utakmice za redom da igra,a ako ubaci Sirlea to je katarstrofa, Salaha ne ubacuje ni u kupovima. Ozbiljan igrac bi pomogao u rotaciji. Ne znam kako igra, nisam ga pratio. Kao sto svi znaju moje zelje ako vec odu Sirle i Salah su Koke, Turan,Rojs ili Mura. Videcemo sta ce se desiti, dobro je sto ce moci da igra i LS, ako dodje Kuadrado.

avatar
the NormalOne
Friday, 23.01.2015
15:12

A lazna devetka?

avatar
Carina
Friday, 23.01.2015
18:54

Mi ne igramo sa laznom devetkom, mi imamo najboljeg centarfora na svetu. Sta ocekujes da se desi na Stamford Bridzu u utorak, sta mislis, ko ce u finale Kapital kupa i ko je bolje prosao u utakmici na Enfildu?

avatar
ACM<3
Friday, 23.01.2015
16:05

A sta ce vam Koke.Da sjedi na klupi ?? Ili ce da izbaci Fabregasa ili Matica iz postave.Mada bi mogao da izbaci Oskara.Turan mi nekako nije eksplozivan dovoljno za igru koju gaji Celzi,a i voli da ima loptu kod sebe.Rojs ili Mura bi oboje se odlicno uklopili u Celzi i Murinjo bi od njih napravio zverke :D Pogotovo Mura,iako je Rojs bolji,,,