Murinjo ima tim, sinoć se potukli, danas stiže pojačanje, Hrvat nova ideja!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.07.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Da li Roma počinje da liči na Murinja?

EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI
EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Povezane vesti

Izgleda da Roma dobija Murinjove obrise, on je bio veoma zadovoljan sinoć posle Porta nakon što su njegovi igrači pokazali zube.

"Postajemo ekipa, dobijamo timski duh", rekao je Portugalac.

Meč protiv bivšeg kluba Porta protekao je u tenzijama, zakuvao bi ko drugi, Pepe, oštrim startom na Mihtarijanu. Odmah je uletela klupa Rimljanam nastala je gužva, vijali su Pepea, sudija je pet minuta smirivao situaciju, preteći da će prekinuti meč. Na kraju je Mihtarijan izašao, utakmica je nastavljena, a Murinjo je bio zadovoljan reakcijom ekipe. Inače meč je završen bez pobednika, 1:1, u trenutku kada je izbila frka Italijani su vodili. 

Danas će Roma promovisati novo pojačanje, u pitanju je Eldor Šumurodov koji će se preseliti za oko 18 miliona evra iz Đenove u večni grad. Ovaj 26-godišnji Uzbek će biti na pozajmici koja postaje obavezna, ako aktivira klauzule o nastupima i golovima, plus Ligurijani ima procenat od buduće prodaje.

Sigurno da neće sa velikim entuzijazmom biti dočekan kod navijača, ali on je dao za Đenovu po dolasku iz Rostova osam golova u šampionatu, više od većine Rominih napadača.

Ali, mnogo više pompe trebalo bi da izazove dolazak Perišića koga je Murinjo želeo u Junajtedu. Izgleda da će ga Inter proslediti Rimljanima za Florencija, Perišić ima veliku platu i klub želi da se oslobodi pet miliona evra. Sa druge strane Florenci koji je igrao za PSŽ prošle sezone, je džoker, može da pokriva više pozicija, između ostalih i desnog beka, što je problem za Inter u ovom trenutku. 

Vratimo se Romi, i dalje nema dogovora sa Arsenalom oko Džake, koji je ključ za Murinja, a ne zna se ni šta će de sediti sa Džekom koga trener želi da zadrži, a klub da se oslobodi ugovora. Roma nije uspela da proda Pastorea Monaku. kao ni još par igrača na koje ne račinaju. u odbrani naciljali su Nemca Feliksa Udokaija iz Augsburga, ali za njega se interesuje i Atalanta kao zamenu za Romera koji odlazi u Totenhem. Trenutno igrač je na OI sa selekcijom Nemačke. 

Navijači od naredne sezone žele samo jedno, povratak u Ligu šampiona!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke