Murinjo je već ljut, znate i zbog čega...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.07.2021.
09:26
Izvor: Sportske.net

Nije baš sve kako se nadao...

Povezane vesti

Niko nije rekao da će stvari biti lake, ali za sada se ništa u prelaznom roku ne razvija prema željama Murinja. Naime, Tijago Pinto je završio posao oko golmana Rui Patrisija, ali to je zasluga Mendeša, a čeka se Urugvajac Vinja iz Palmeirasa koji bi trebalo da bude alternativa za povređenog heroja EP, Spinacolu.

Ali, Portugalac ne uspeva da dobije ono što želi, Azmuna iz Zenita, jer Rusi traže ogromno obeštećenje, kao i Luisa Dijaza, fudbalera Portoa i najboljeg strelca Kopa Amerika. "Zmajevi" traže 35 miliona evra, Roma to neće platiti. Uz to, nema ni rešenja situacije sa Džekom koga bi Murinjo da zadrži, a Roma da ga se reši, zbog ogromne plate. "Posebni" je uslovio odlazak Bosanca dovođenjem napadača, Ikardija ili Belotija, ali nijedan od ove dvojice nije blizu "Vučice".

Uz to, Veretu je povređen, stalno je van stroja što je još jedna briga, ako Francuz propusti veći deo priprema teško da će od njega biti veće koristi. 

Ni igrači na koje novi trener ne računa, poput Pedra, N'Zonzija, Argentinaca Fazija i Pastora nisu ni blizu odlasku, Pedro je odbio ponude iz Turske, kao i N'Zonzi iz Rusije.

Sve u svemu, za sada imena koja se pominju kao pojačanja, Šomodurov iz Đenove nikoga neće impresionirati, Murinjo i dalje traži štopera, ofanzivnog, veznog igrača i centralnog napadača, videćemo koliko mogu američki vlasnici, koji kao uslov postavljaju odlazak prekobrojnih.

Mediji u Rimu pišu da se kod Murinja pojavljuju prvi znaci nezadovoljstva, ali i nervoza jer je mnogo nerešenih stvari pred start nove sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke