Murinjo kao da je siguran da neće dobiti otkaz, sprema dva pojačanja, jedno bi bilo bomba veka u Totenhemu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.04.2021.
10:41
Izvor: Sportske.net

Šta je smislio Portugalac?

EPA-EFE/Neil Hall / Pool
EPA-EFE/Neil Hall / Pool

Povezane vesti

Totenhem je u nevolji, ispali su iz LE, što su bila zadnja vrata za Ligu šampiona, čeka ih derbi sa Junajtedom u šampionatu, poraz bi verovatno značio i kraj nade da će se domoći top 4. Spekuliše se da bi bez Lige šampiona, Livi uručio Murinju otkaz, a doveo Brendona Rodžersa, ali bi morao kao odštetu Portugalcu da plati oko 25 miliona evra. 

Murinjo je bezbrižan, veruje da će ostati i bez Evrope, čeka ga finale Liga kupa u kome je Siti favorit. Ako ipak osvoji trofej sigurno je da će se pozvati na to da je prvi trener koji je sa "Pevcima" osvojio trofej od 2008. godine.

Videćemo šta bi mogla da bude reakcija kluba koji nema novca, ali i ne želi da proda Kejna za neku realnu sumu.

Portugalac, iako nije siguran u svoj status planira prelazni rok.

Prva meta kada je odbrana u pitanju je Janik Vestergard iz Sautemptona. On bi koštao oko 35 miliona evra, štoper Sejntsa mnogo znači za tim, ilustrativno je da nije bio u timu kada su primili devet komada na "Old Trafordu".

Murinjo je želeo Škrinjara iz Intera, ali je Slovak bio preskup...

Drugo pojačanje bi mogla da bude bomba, Kun Aguero. On će navodno pristati da sasluša ponudu kluba iz Londona, Čelsiju je tražio preveliki novac, ali oni su zainteresovaniji da kupe Halanda. Kun svim silama želi da ostane u PL, pa bi potpisom za Totenhem ostvario ciljeve, a stvorio bi ubitačni tandem sa Kejnom.

Od ostalih igrača, čini se da Murinjo bez prodaja ne može da traži pre svega jednog vezistu, ako Vinks ode, ali i eventualno još jednog spoljnog igrača po levoj strani...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke