Murinjo naciljao tandem za vrh Serije A!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.06.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Pregovori idu u dobrom smeru.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Sjajna sezona je iza Rome i Murinja. Portugalac je u Rim doneo prvi evropski trofej, "vučica" je osvojila premijerno izdanje Lige konferencija, a portugalski stručnjak objedinio sve evropske titule.

Ove sezone će cilj Rimljana biti jasan, to je povratak u Ligu šampiona, a ako se ukaže prilika napašće i "Skudeto".

Prioritet uprave biće da sačuva fantastičnog Nikola Zaniola, strelca pobednosnog gola u finalu Lige konferencija protiv Fejenorda, ali su i pojačanja neophodna Murinju.

Nedavno je na "Olimpiko" došao Nemanja Matić iz Mančester junajteda, a danas italijanski mediji javljaju da bi u Rimu mogli da mu se pridruže još dvojica vrhunskih fudbalera.

U pitanju su ofanzivac Valensije i reprezentacije Portugalije Gonsalo Gedeš i novopečeni reprezentativac Italije, vezista Sasuola Davide Fratezi.

Gedeš je najveća Murinjova želja, navodno je 25-godišnjak dogovorio lične uslove sa Romom, ali Valensija zateže oko transfera i traži 35 miliona evra za jednog od svojih najboljih igrača. Protiv prodaje Portugalca je i novi trener Đenaro Gatuzo, koji izuzetno ceni Gedeša.

Posao sa 22-godišnjim Fratezijem bi trebalo da ide lakše. Sasuolo traži oko 20 miliona evra za svog reprezentativca, što bi Roma mogla da prihvati i dovede novog reprezentativca Italije, koji je sjajnim igrama prošle sezone zaslužio Manćinijev poziv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke