Murinjo naredio, dva pojačanja za strašnu Romu! Jedno je Srbin!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.08.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Koliko su realne šanse da se bore za titulu, videćemo u subotu...

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Roma je startovala sa dve pobede u šampionatu, oba minimalca, nisu primili gol i sa puno samopouzdanja stižu u Torino na duel uzdrmanom i oslabljenom Juventusu. Ovo će biti velika šansa za "Vučicu", posebno će zanimljivo biti videti Dibalu protiv bivšeg kluba, a za Murinja su kao i obično rezervisane uvrede sa tribina "Alijanc stadiona".

Ali, u senci te utakmice, Portugalac sklapa izuzetno jak tim, ostala su još dva posla čime bi priča bila zaokružena.

Vajnaldum se povredio, to znači da nema ništa od prodaje Zaniola, a "Ze" je poručio američkim vlasnicima koji mu apsolutno veruju da su mu potrebni još vezista i napadač.

Imena se znaju, doskorašnji bombarder Torina, "Galo" Beloti čeka da Roma ustupi mladog Feliksa Gijana Kremonezeu, otvori mesto u rosteru, "Pevac" će verovatno do kraja nedelje postati igrač "Vučice".

Drugo ime, tačnije prvi izbor za vezni red je Saša Lukić.

On se vratio u tim "Bikova" nakon mini štrajka, oduzeta mu je kapitenska traka, ali priča se da nije promenio odluku da ode. Roma bi bila sjajan izbor, tu je Matić, kao i Mile Svilar, bilo bi lepo videti srpski trio u redovima "žuto-crvenih".

Ovog leta, Murinjo je uz sada povređenog Vajnalduma, doveo odličnog turskog beka Zekija Čelika, Matića, sačuvali su ključne igrače, a Beloti i Lukić bi zaokružili priču. Cilj je povratak u Ligu šampiona posle pet godina, navijači kao navijači, veruju da tim može da se bori za titulu.

Inače, kada je derbi sa Juventusom u pitanju, kombinacija sa duplom šansom na Rimljane i malo golova, plaća odlično, 2.65. Proverite i ostaje kvote na admiral.bet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke