Murinjo ne prašta greške, kapiten odlazi posle nepune decenije!?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 08.04.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Postoje dve opcije.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Kapiten Totenhema i višegodišnji golman ovog kluba Igo Ljoris mogao bi predstojećeg leta da napusti londonski klub, pošto menadžer Žoze Murinjo nije zadovoljan formom Francuza ove sezone.

Ljoris je u klub stigao na leto 2012. godine iz Liona i do sada je sakupio neverovatnih 364 nastupa za klub iz severnog Londona, ali ove sezone je imao neprepoznatljive partije.

Na leto će ući u poslednju godinu ugovora, a pošto je u decembru napunio 34 godine jasno je da je pronalazak alternative ključno pitanje u Totenhemu.

Još nije bilo reči o konkretnim imenima, ali nije tajna da je prioritet Totenhema mlađi čuvar mreže, koji bi bio dugoročno rešenje za zamenu Ljorisa.

Postoji opcija da šampion sveta sa Francuskom odradi do kraja ugovor sa Totenhemom i da bude podrška novom golmanu ili da već sada na leto potraži novu sredinu.

Budući da se nalazi na polovini četvrte decenije i da mu se približava finiš karijere najrealnije je da se ukoliko odluči da napusti London vrati u Francusku.

U zemlji "galskih petlova" branio je za Nicu, gde je i rođen, ali i Olimpik iz Liona, pa su opcije povratka u ovaj klub uvek aktuelne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke