Murinjo precrtao sezonu, šest pojačanja za 150 miliona za njegov Totenhem! Imena su nova "kičma" tima!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.03.2020.
10:08
Izvor: Sportske.net

Neće moći da dovodi velike zvezde, ali uz nekoliko prodaja, renoviranje odbrane, mogao bi da računa na nove igrače koji bi mu pomogli da dođe do onoga što želi od svog tima....

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Žoze Murinjo je otpisao ovu sezonu. Ne zna se hoće li se nastaviti, ali Portugalac ionako ne bi mogao mnogo u ubrzanom nastavku, teško je verovati da bi mogao da stigne u top 4, ili eventualno top 5, mada bi mogao da ima na raspolaganju Kejna i Sona.

Sa druge strane, to non stop igranje bi ga lišilo mogućnosti da pomenute igrače koristi svakih par dana, stručnjaci već upozoravaju da bi takvo igranje značilo veliki rizik od povreda fudbalera, i to spremnih, a kamoli rovitih.

Zbog toga menadžer Totenhema razmišlja o novoj sezoni na osnovu koje će biti procenjivan njegov rad. On je nezadovoljan kvalitetom ekipe, a rekao je da bi fudbaleri Red Bula koji ga je lako eliminisao u osmini finala LŠ, i to oni iz drugog plana, kod njega bili prvotimci.

Kako pišu engleski i španski mediji, na listi je šest igrača, oko 150 miliona evra bi mogao da bude ceh u prelaznom roku, mada bi Murinjo morao da proda nekolicinu kako bi popunio rupu u kasi u slučaju da se ne plasira u Ligu šampiona.

On ne može da računa na neka velika imena, ali želi da promeni kičmu tima, meta mu je Militao iz Reala, koji se baš nije pokazao u Madridu i cena mu je pala, a želeo bi i Kondogbiju koji je razočarao u Interu, ali igra mnogo bolje u Valensiji. Time bi dobio jednog defanzivca i veznog igrača koji bi činili osnovu, odnosno kako rekosmo "kičmu" sa Kejnom.

Kazino baner


Na listi je i Atal iz Nice, Alžirac koji može da igra kraj obe aut linije i to i defanzivno, i kao klasičan spoljni vezni igrač, ovaj univerzalac koji je trenutno van stroja zbog povrede kolena koštao bi oko 25 miliona evra. Na listi je i Austrijanac Sabicer iz Red Bul Lajpciga koji bi bio verovatno najskuplje pojačanje kluba, igra fantastično ove sezone, Murinjo je nakon mečeva sa ovom ekipom rekao da bi Sabicer bio ključ u njegovom timu.

I na kraju pomenimo Džamala Luisa iz Noriča koji je takođe želja "Posebnog" a šesto pojačanje bi bio neki iskusniji napadač, klasični centarfor, kako Totenhem ponovo ne bi došao u situaciju da nema rešenje, ako se Kejn povredi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 23.03.2020
18:27

Slabo je ovo, izuzev Sabicera, niko od gore navedenih nije top igrač. Mada ni njega neće Lajpcig prodavati, imaju para i Austrijanac im je kapiten, pa ne vidim sto bi odlazio. Ako Parti bude na prodaju, neka krene po njega, u suprotnom Toliso, Martinez, Rakitic... mogu biti opcije za vezni red.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 23.03.2020
13:00

Dobra pojacanja ali nisam siguran da ce Kane poslije prelaznog roka i dalje biti njihov igrac.