Murinjo preko direktne veze završava pojačanje iz Barse?

Autor: Milovan Longinov
subota 08.05.2021.
10:34
Izvor: Sportske.net

Kako će izgledati Murinjova Roma?

EPA-EFE/Neil Hall / POOL
EPA-EFE/Neil Hall / POOL

Povezane vesti

Žoze Murinjo će od naredne sezone sedeti na klupi Rome, a Portugalac već sada kreće u rekonstrukciju tima.

Već prvog dana po imenovanju pojavila se informacija da Murinjo želi da dovede Nemanju Matića,  a počele su i priče o tome kako će izgledati njegova Roma.

Danas stiže nastavak priče - mladi ofanzivac Barselone Fransisko Trinkao je nova meta. Ovo ništa ne čudi, Portugalca takođe zastupa zajednički agent Žorž Mendeš, koji bi trebalo da odigra ključnu ulogu. 

Trinkao je letos stigao iz Brage, Barselona ga je platila čak 31 milion evra, ali nije opravdao očekivanja. Iako je redovno ulazio sa klupe, od kako je Kuman počeo da forsira formaciju 3-5-2, Trinkao više nema poziciju i njegova minutaža je minimalna.

Zbog toga se već neko vreme spekuliše da bi mogao na pozajmicu čak i da bude prodat u slučaju prave ponude. Pitanje je koliko će Roma moći da ponudi, ali sigurno da Đoan Laporta neće pristati da ga pusti za manju sumu od koje je došao. 

Trinkaov najblistaviji trenutak ove sezone jeste gol za pobedu nad Betisom u gostima, pogodio je za 3:2 u finišu utakmice.

Može da igra na oba krila, dobar je dribler, ima odličnu tehniku, ali je Barselona ove sezone bila preveliki zalogaj za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke