Murinjo stigao po štopera, Konte će sa dva pojačanja imati tim za "Skudeto"?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.09.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Pregovori počeli, Italijani će teško odoleti, ovo je plan do kraja prelaznog roka, za tim koji može da baci rukavicu Juventusu.

EPA-EFE/LARS BARON / POOL
EPA-EFE/LARS BARON / POOL

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji Stiv Hičen, direktor Totenhema je stigao u Milano.

Dve su teme sa lombardijskim velikanima, jedna je Škrinjar, druga Orije sa Milanom (male su šanse da Afrikanac stigne među Rosonere).

Što se Intera tiče, traže 60 miliona za Slovaka koji je potonuo od kada je Konte stigao, ali Englezi nemaju toliko novca. Pokušaće da spuste cenu, nema ni govora o razmeni za Ndombelea, jer Interu sada Francuz nije potreban.

Njihova meta je Kante, Konte planira da se oslobodi Škrinjara, Vesina koga želi Napoli i Kandreve koji još nije odgovorio na ponudu Sampdorije.

Vesino košta 18 miliona, to je otkupna cena koju traži Marota, Napoli nudi 10, nakon jednogodišnje pozamjmice. Videćemo hoće li Inter smanjiti apetite, čekaju ponude i za Brozovića.

Čelsi za Kantea traži 60 miliona evra, plata Francuza je ogromna, ali navodno Konte ga je ubedio da smanji potraživanja. Italijanski trener veruje da bi sa sjajnim vezistom, u paru sa Vidalom odneo prevagu nad Juventusom.

baner

Neka istraživanja su pokazala da bi Inter imao drugi najskuplji vezni red na svetu, a da Juve nije među top 10. Međutim, treba sačekati, to je posao za finiš prelaznog roka...

Ako ode Škrinjar, s obzirom da je Godin pred Kaljarijem, hoće li Konte imati rešenja za štopera?

Naciljao je Nikolu Milenkovića, ali Fiorentina ne odustaje, traže 40 miliona evra. Polovinu toga bi trebalo da plate za Armanda Iza iz Torina, a priča se da bi Konte radije Smolinga za koga Junajted i Roma nisu našli dogovor. Jedna varijanta je Toni Ridiger, ali je teško očekivati da Čelsi proda Nemca.

Kako god, pre svih, stiže Mateo Darmijan koji će pojačati konkurenciju na bokovima, a u Interu se nadaju da bi sa Kanteom i još jednim štoperom mogli da završe sjajan prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 25.09.2020
13:51

Ovo bi im bio odlican potez Milenkovic i Kante...Konte je doveo Vidal,Janga,Kolarova,Sanceza,Godina i bas je cudno sto je doveo sve te igrace al je jos cudnije da je Inter za te igrace platio ukupno 3 4 miliona ...I ako se ne pokazu Inter nije na gubitku a sasvim sigurno da svi navedeni osim Godina, mogu igrat odlicno jos 1 2 sezone...U starackom domu je jos mozda Perisic (31) D'ambrosio (32) i Asamoa (31) Handanovic (34)...Ostali igraci su u najboljim godinama De Fraj (28) Brozovic (27) Lukaku (27) Sensi (25)Eriksen (28) a tu su i mladji igraci Lautaro (23) Barela (23) Hakimi (21) Bastoni (21) a tu je i Radu (23)golaman koji ce zamjemit sigurno Handanovica na golu. Siguran sam da Konte zna sta radi zajedno sa upravom Intera vjerovatno bolje zna nego bilo koji navijac Juventusa koji se podsmjhuju Interovim transferima a zaboravljaju izgleda da je isti ovaj Konte isti ovaj Marota sa istom transfer politikom poceo da Juventus vraca gdje mu je mjesto, Inter je dobra momcad i imaju vrlo skockan tim i skoro sam pa siguran da ove sezone mogu napast skudeto jos ako stignu Milenkovic i Kante bice jako zanimljivo...

avatar
juvealexx
Thursday, 24.09.2020
18:18

Nisu svi Barcelona i Juventus pa da "poklanjaju" igrače , ako "Kinezi" ne potegnu "duboko u džep" ništa od tih "mega pojačanja" 🤣

avatar
deki trbic
Thursday, 24.09.2020
18:10

ahahahhaha dobar vic...bas ce Celzi da proda Kantea....jeste da sledece god puni 30 god...ali ni pod razno da ga prodaju.

avatar
BONG83
Thursday, 24.09.2020
16:27

Dom penzionera,kako su krenuli kupovat,pradaj mladje,kupi starije,bravo

avatar
No rules
Thursday, 24.09.2020
15:11

Ja nekako laicki ipak mislim da je bolje prodati Brozovica nego Skrinara., ali je to mozda u ovom trenutku teze izvodljivo. Svakako da bi Kante bio ogromno pojacanje za Inter!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 24.09.2020
10:25

Oterao covek Godina i Skriniara , strasno

avatar
Le Tissier
Thursday, 24.09.2020
10:09

Za 120 miliona Junated moze da dovede Kantea i Skrinjara umesto Sanca. I jos da daju neku platu Kavaniju i eto bar borbe za prvo mesto. Mnogo nelogicnih transfera u fudbalu izgleda da se samo gledaju kombinacije, od cijeg transfera ce odredjene osobe imati korist, a ako se na terenu nesto uradi to je plus ali je u drugom planu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 24.09.2020
10:01

18 miliona Hahaha Nije Iza (iza cega, matere ti) nego Ica, nemoj da se inatis!

avatar
Oldboy
Thursday, 24.09.2020
09:53

Igraće mu DAmbrozio trećeg stopera ako baš bude frka

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 24.09.2020
09:43

Opet scudeto ? Vec deset godina