Murinjov lek za bolno mesto - Stiže Hrvat!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.03.2020.
23:44
Izvor: Sportske.net

Posao ne zavisi od plasmana u LŠ.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Totenhem polako gubi na brzini kada je u pitanju plasman u elitu evropskog fudbala naredne sezone. Remi sa Barnlijem znači da su "pevci" posle 29 odigranih utakmica na poziciji osam, Čelsi im beži sedam bodova na mestu broj četiri.

Murinjo sutra igra revanš sa RB Lajpcigom u Nemačkoj, "pevci" su manje više otpisani od svih u ovom duelu, nove povrede ne daju toliko razloga za veru u preokret.

Tim iz Londona se tokom cele sezone muči sa pozicijom levog beka. Sesenjon je dobar napred, ali ne i defanzivno tako da su se smenjivali Vertongen i Rouz, ali Englez je tokom januara otišao na pozajmicu u Njukasl.

Baner

Engleski San i hrvatske Jutarnje nagoveštavaju da su "pevci" otvorili pregovore sa Glazgov Rendžersima oko Borne Barišića.

Dvadesetsedmogodšinji defanzivac je standardan u Džerardovom timu, zabeležio čak i osam asistencija i dva gola u škotskom Premijeršipu. Pominje se da bi suma od 26 miliona evra bila dovoljna da klub iz Glazgova pusti svog beka.

Borna je u Škotskoj od avgusta 2018. godine kada je za sumu od tri miliona evra napustio NK Osijek. Pre toga je nosio još i boje Lokomotive i Dinamo Zagreba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke