Murinjov plan - Dupla brazilska magija i bivši fudbaler Partizana!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 31.05.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Moraće da se dovija, da proda nekoliko igrača, ali bi mogao da napravi odličan tim...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Murinjo gleda ka nastavku sezone, oporavljeni Hari Kejn tvrdi da ti koji je osmi na tabeli ima šansu, sa nekako moraju da se domognu Lige šampiona, ali to će biti teška misija.

Sa druge strane, Totenhem pokušava da napravi mnogo bolju ekipu za naredno prvenstvo, mada ako ne bude u evro eliti neće imati puno novca za pojačanja.

Praktično su prekinuti pregovori sa Vertongenom, koji odlazi, navodno je postignut dogovor sa Rajanom Frejzerom koji je slobodan agent, ali Murinjo želi i Hojberga iz Sautemptona.

Ipak, koja bi mogla da budu najveća pojačanja?

Pre svih Vilijan koji želi da radi sa Murinjom, ima i ponudu Arsenala, Levi je upozorio portugalskog menadžera da mora da proda Koka Lamelu za 20-tak miliona kako bi otvorio mesto za Vilijana.

Murinjo hoće i Kutinja na pozajmicu, za Brazilca bi ovo mogla da bude šansa da oživi karijeru, on bi bio plaćen oko 200 000 funti nedeljno, tačnije "Pevci" bi preuzeli Barsinu obavezu, a sa druge strane bi platili i pozajmicu nešto više od 10 miliona evra.

Kazino

I na kraju, Crnogorac?

Stefan Savić bi mogao da se vrati na ostrvo, želi da igra standardno ima 29 godina, priča se da nije u najboljim odnosima sa nekim članovima stručnog štaba Simeonea, koštao bi oko 20 miliona.

Uz Alderveirelda i Davinsona Sančeza, Murinjo bi imao tro iskusna štopera na raspolaganju, a osim Lamele, želi da proda Gazanigu, rezervnog golmana, Orijea, kao i Argentinca Fojta...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke