Murinjov prioritet za beton u defanzivi! Omiljeni Srbin i "srpski De Liht"!

Autor: Boris Jovanović
petak 21.05.2021.
10:33
Izvor: Sportske.net

Portugalac ne krije ko mu je prva meta...

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Današnji "Korijere delo Sport" se opširno bavi Romom i Murinjovim planovima. Već smo pisali da u gradu među navijačima "Vučice" vlada prava euforija pošto će Portugalac preuzeti klupu od zemljaka Fonseke.

Murinjova prva meta je Nemanja Matić. Nema više dileme, list piše da je Roma spremna da plati nešto manje od deset miliona evra za bivšeg srpskog reprezentativca koji će biti zadnji vezni i sa kojim je Murinjo radio u Čelsiju i Mančester Junajtedu. On bi bio prvo pojačanje, ali ne i jedini za Rimljane.

Pisali smo, "Posebni" traži golmana, najradije bi Mendešovog pulena Rui Patrisija, Muso iz Udinezea je preskup, jedna od varijanti je Kranjo golmana Kaljarija.

Uz to, Roma gleda i ka Memfisu Depaju koji je potvrdio da ima ponudu Barselone, ali i ostalih klubova. Traže štopera, teško će do Dajera, priča se da bi mogli da pokušaju da od bivšeg direktora Monćija kupe Dijega Karlosa. Takođe, pominje se dolazak kapitena Ajaksa u selekciji do 17 godina, u pitanju je Mateja Milovanović, momak rođen u Holandiji koga u Ajaksu predstavljaju kao De Lihtovog naslednika. On bi bio investicija za budućnost, hoće ga i Napoli.

Murinjo insistira da se iz PSŽ vrati Florenci, Džeko izgleda odlazi, videćemo hoće li stići Beloti koga želi i Milan, sa pozajmice će se vratiti i Under. Murinjo će zadržati i El Šaravija, Zaniolo se oporavio, ostaće i Borha Majoral Klub bi mogao da napusti Pedro. već otpisani Pastore, kao i Mihtarijan koga želi Milan.

U svakom slučaju, budžet nije onaj na koji je navikao Portugalac, ali porodica Fridkin ga je uverila da neće štedeti i da će mu stvoriti jak tim. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke