Murinjova lista, nova ideja, golman PSŽ!?

Autor: Boris Jovanović
subota 12.06.2021.
10:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li mu Roma ispuniti želje?

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Žoze Murinjo sklapa kockice. Izgleda da je dogovor sa Arsenalom blizu i da će se Džaka za dvadesetak miliona evra završiti u Rimu.

On je samo prvo od pojačanja, od dolaska Donarume na pozajmicu iz PSŽ nema ništa, on želi da ostane da se bori sa Navasom, ali sada su italijanski mediji lansirali novu priču.

Naime, Roma je spremna da dovede Kostarikanca iz PSŽ, no, čini se da su to samo govorkanja. Prva meta za golmana ostaje Rui Patrisiju, Žoze gleda ka svom agentu Mendešu, ali nema dogovora sa Vulvsima.

Uz to, i dalje se priča o Pelegriniju, navodno ga Barsa želi, a nudi Lenglea kao zamenu, no Francuz je daleko od Serije A, on bi da ostane u Kataloniji.

Romini skauti su sinoć gledali Turčina Zekija Čelika desnog beka Lila. Za levu stranu imaju već rešenje, Spinacola je sinoć bio najbolji igrač meča i svakako će mnogo značiti timu u narednom šampionatu.

Za napad prva meta ostaje Beloti iz Torina jer Džeko ima preveliku platu, a videćemo hoće li na pozajmicu zaista stići još jedan Mendešov pulen, Trinkao koji nije dobio šansu u Barsi.

Ako ne uspeju da se sa Urbanom Kairom dogovore oko Belotija, alternative su Azmun iz Znita, Patson Daka iz Salcburga ili Vout Veghosrt "razbijač" iz Volfsburga. Problem sa Belotijem je što Roma nudi najviše 20 miliona sa bonusima za "Pevca" za koga je pre dve godine Torino odbio 70 od Milana. 

Što se tiče povratnika sa pozajmica, u ovom trenutku Klajvert je bliži ostanku u klubu od Undera i Florencija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke