Murinjove muke, još jedan napadač postao nemoguća misija

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.09.2020.
14:19
Izvor: Sportske.net

Sparsi nikako da pronađu alternativu za Harija Kejna.

EPA-EFE/Adam Davy / POOL
EPA-EFE/Adam Davy / POOL

Povezane vesti

Čini se da je Fernando Ljorente svojevremeno obavljao tu ulogu jako dobro, pa se može reći da je bila greška uprave što mu je dozvolila da napusti klub.

Od njegovog odlaska leta prošle godine, "Pevci" imaju silnih problema, Kejn je doživeo i tešku povredu, pa je Murinjo ostao bez jedinog pravog špica u ekipi, Portugalac je još u januaru insistirao na tome da se angažuje napadač, ali uvek je postojao neki problem.

Real Sosijedad je previše tražio za Vilijana Žozea, procenili su da Pjontek nema kvalitet, Ze Luis nije mogao da dobije papire...

Ovog leta slična slika, pričalo se o Vutu Vehorstu, Luki Joviću, Edinsonu Kavaniju, Basu Dostu, Habibu Dijalou, Kalumu Vilsonu, Džošui Kingu, Oliju Votkinsu, na manje od nedelju dana do kraja prelaznog roka nije angažovan nijedan centarfor.

Sada su pokušali da dovedu argentinskog reprezentativca iz redova Bajer Leverkuzena, ali im je Rudi Feler "zalupio vrata".

Kristijan Falk javlja da je Totenhem uspostavio kontakt sa "Farmaceutima", ali da je sportski direktor Feler odbio da proda Lukasa Alarija.

Kao potencijalne mete su ostali Arkadijuš Milik iz Napolija i Kristijan Benteke iz Kristal Palasa, svakako da je Poljak bolje rešenje, novinar koji je dobro upućen u dešavanja unutar kluba Alasder Gold tvrdi da su pronašli rešenje, videćemo da li su njegove informacije na mestu.

Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Wednesday, 30.09.2020
14:26

Meni ta prica da niko nece da dodje da ne bi bio u senci Kejna ne pije vodu. Kao da mora da se igra sa jednim napadacem. Pre ce biti da iz kluba pustaju takve price jer su skrti ili ne rade dovoljno dobro svoj posao.

avatar
debeliRonaldo
Wednesday, 30.09.2020
15:49

A ne mora se igrat sa jednim napadačem. Nisam ni ja zagovornik, al Mourinho zato voli:)