Murinjovih sedam "veličanstvenih" za rešavanje "Kejn" problema, tu je i Srbin!

Autor: Stefan Matić
utorak 21.01.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Portugalac ima još svega desetak dana do kraja prelaznog roka.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem je u seriji od četiri meča bez pobede, na zadnja tri njegov tim nije ni uspeo da postigne gol protiv premijerligaških rivala. Hari Kejn neće na teren još najmanje tri meseca, sam portugalski stručnjak je najavio dolazak novog napadača tokom januarskog prelaznog roka.

Izdvojila su se sedam imena kojim ne bi trebao period aklimatizacije zato što već imaju iskustvo igranja u Premijer ligi.

Tu sam par iskusnih imena poput Olivijea Žirua i Fernanda Ljorentea. Francuz napušta "Stamford Bridž" definitivno, njega već neko vreme juri Inter čini se da je svetski šampion bliži odluci da napusti Ostrvo i ode na Apenine. Ljorente ne dobija minute u Napoliju, on je jedan od junaka "pevaca" od prošle sezone, bio bi odličan kao prelazno rešenje.

Tu su još i Edin Džeko i Diego Kosta. Dvojac ne da ima iskustvo igranja u PL nego su je i osvajali. Oba igrača su dokazani strelci, Kosta se vraća iz povrede, ali čini se da će sačekati svoju priliku kod Simeonea, sa Murinjom je već i imao prilike da sarađuje u Čelsiju.

Tu su još Kalum Vilson, Deni Ings i Aleksandar Mitrović.

Aleksandar Mitrovic

Vilson je imao dobar početak sezone u Bornmutu, ali stara boljka - povrede su opet tu. Englez je povezivan sa Čelsijem tokom prošlog roka, problem je što se "trešnjice" trenutno bore za goli život.

Deni Ings je jedan od najboljih igrača Premijer lige. Napadač Sautemptona je sam izveo svoj klub iz opasne zone, postigao je 16 golova u 25 utakmica. Ne bi bilo čudno da bivši igrač Liverpula predvodi i "Gordi Albion" na narednom EURU.

Mitrović je dokazao da može pogađati i u Premijer ligi, ove sezone je među najboljim strelcima u Čempionšipu. Fulam je već sarađivao sa Totenhemom u bližoj prošlosti, ali deluje da tim sa "Krejven Kotidža" želi ekspresan povratak u PL, Mitar je ključ za to.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke