Muzika za Konteove uši, Španac želi povratak na Čizmu!

Autor: Stefan Matić
utorak 25.02.2020.
23:58
Izvor: Sportske.net

Neshvatljivo da ne dobija veću ulogu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lampard je izostavio Kepu, ali uvrstio Markosa Alonsa za večerašnju utakmicu protiv minhenskog Bajerna. Deluje da Španac dobija više prilika u Ligi šampiona nego u domaćem prvenstvu.

Alonso je sezonama unazad bio jedan od najzapaženijih igrača, ove pak često bude na klupi ili i van protokola. Imale su i povrede svog udela, ali kada je na teren levi bek ostavi dobar utisak, između ostalog njegov gol je doneo tri boda u duelu sa Totenhemom u prošlom kolu.

alonso rodrigo

Pre utakmica sa "pevcima" u četiri utakmice smo ga videli tek jednom, u meču FA kupa sa Halom. Često njegovo mesto bude prepušteno univerzalnom Aspilikueti ili Emersonu ranije.

Otac Alonsa je izjavio kako njegov sin razmišlja o povratku u Italiji, te su tri godine provede u Fiorentini bile najbolje u njegovoj karijeri što se tiče atmosfere. Antonio Konte već par prelaznih rokova juri Španca.

Dvadesetdevetogodišnji defanzivac ima još dve i po godine ugovora na "Stamford Bridžu", ako se nastavi sa manjkom minutaže možemo očekivati njegov odlazak iz Londona.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke