Na dan kada je predstavljen Mesi, Mbape saopštio šokantnu odluku!

Autor: Milovan Longinov
sreda 11.08.2021.
20:55
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo pametna odluka?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Danas je predstavljen Lionel Mesi, ali je Pari Sen Žermenu i Kilijan Mbape poručio da će napustiti klub!

Možda zvuči pomalo neverovatno da neko želi da napusti tim u kom su Donaruma, Hakimi, Ramos, Verati, Vajnaldum, Nejmar i Mesi, ali Mbape ne odustaje od svog sna da zaigra u Real Madridu.

Jedan od najpouzdanijih izvora iz Madrida danas je ekskluzivno potvrdio da je Mbape lično poručio Naseru Al-Kelaifiju da će napustiti klub, ali da neće forsirati svoj odlazak ovog leta. Ipak, ukoliko ostane, PSŽ će ostati bez obeštećenja, pošto će Mbape narednog leta otići kao slobodan igrač. Mbape je takođe podvukao u direktnom razgovoru sa prvim čovekom kluba da ne postoji šansa da potpiše novi ugovor. 

Parižani su navodno u ovom trenutku spremni na taj rizik, jer veruju da tandem Mesi-Nejmar-Mbape može da ih vodi do Lige šampiona. 

Ne znamo da li se slažete, ali zaista zvuči u najmanju ruku šokatno da Mbape i u ovom trenutku želi da ode iz Pariza. 

Klubu je pre nekoliko meseci poručio da želi jači tim, a onda su stigli najbolji golman, najbolji štoper i najbolji na svetu, jedan od najboljih desnih bekova i Vajnaldum koji bi mogao da bude ključan osigurač da dozvoli ostalima da igraju kako im je volja. 

Ovaj tim Parižana lagano bi mogao da dominira još dve sezone, ali Mbape i dalje sebe vidi van "Parka prinčeva"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 11.08.2021
22:07

Jedna ludačka opcija bi možda bila idealna za sve strane: prodaja odmah M-Bapea i dovođenje Ronalda. Ronaldo i Mesi u špicu, a iza Neimar i Di Marija iza npr. Vajnaldum i Verati i iza njih sad jaka odbrana. Za M-Bapea bi uzeli pare da pokriju deo ovog ludila, marektinški bi čak dobili i verovatno sve pare vratili kroz marketing (Mesi i Ronaldo u istom timu!), a što se tiče rezultata, Ronaldo je još uvek znatno efikasniji od M-Bapea.