Na "Marakani" tri puta vadio loptu iz mreže, od leta će se za minute boriti sa jednim od najboljih na svetu?

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.04.2020.
22:25
Izvor: Sportske.net

Španski velikan pokazao interesovanje za 27-godišnjeg čuvara mreže.

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Na stadionu "Rajko Mitić" je imao pune ruke posla, u tri navrata je golman Olimpijakosa Žose Sa morao da vadi loptu iz sopstvene mreže.

Zvezda je ubedljivo slavila, nažalost, to joj nije bilo dovoljno da se domogne trećeg mesta i nokaut faze Lige Evrope, ali je ipak svaki trijumf u Ligi šampiona zlata vredan za srpski klub, u to nema sumnje.

Ipak, iako nije blistao na "Marakani", Žose Sa je ostavio sjajan utisak na golu Olija ove sezone, na 41 upisanom nastupu mrežu je sačuvao u 21 navrata.

Skrenuo je pažnju brojnih klubova, a španski mediji prenose da je za njegove usluge posebno zainteresovan trener madridskog Atletika Dijego Simeone.

Jan Oblak je, jasno, nezamenjiv na "Vanda Metropolitanu", ali će od leta ostati bez prave zamene, kako iskusnom Adanu ističe ugovor i sva je prilika da ga neće produžavati.

Tako u Atletiku vide odličnu zamenu za Slovenca u portugalskom čuvaru mreže iz Pireja.

Videćemo koliko će biti dovoljno da se zadovolje apetiti Olimpijakosa i da li je bivši golman Porta zainteresovan za prelazak u Atletiko, znajući da će uglavnom morati da "greje klupu" jednom od najboljih evropskih čuvara mreže, Janu Oblaku.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke