Na Memfisovoj promociji, Laporta govorio o gorućim temama u Barsi

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.07.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Holanđanin stigao, ali nije bio jedina tema.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Memfis Depaj je danas i zvanično predstavljen na stadionu "Kamp nou". 

Sa natpisom "Memfis", jer se "odrekao" očevog prezimena koji se njega odrekao, Holanđanin je i dalje bez broja predstavljen na "Kamp nou".

Tom prilikom izrazio je zadovoljstvo zbog ostvarenja sna.

"Ja bih u Barselonu došao i da ovde nije Kuman, jer ovom klubu ne možeš reći ne, ali priznajem da je Ronaldovo prisustvo imalo veliki značaj. Ronald Kuman mi je pružio samopouzdanje i unapredio je moju igru.  Jedva čekam da se navijači vrate na tribine da im uzvratim za poverenje koje sam dobio potpisom za ovaj klub. Bilo mi je suđeno da obučen dres Barse. Nakon više od 20 godina maštanja, tu sam i znam da bi moj deda bio ponosan da me sada vidi", rekao je Depaj.

Predsednik Đoan Laporta je takođe izrazio zadovoljstvo ovim transferom, ali je govorio i o statusu Antoana Grizmana, te produžetku saradnje sa Leom Mesijem.

"Grizman ima važeći ugovor sa nama i mi računamo na njega. Ostaće, osim ako se ne desi nešto nepredvidivo, jer je tačno da postoji interes drugih klubova i da je on velika roba na tržištu. Zadovoljni smo s njim, ali smo otvoreni za sve opcije jer smo u delikatnoj situaciji", između redova je Laporta najavio izvesnu prodaju Francuza, a potom se osvrnuo i na obnovu Mesijevog ugovora.

"I Leo i mi želimo da ostanemo zajedno u Barsi još dugi niz godina. Mesijeva želja je da ovde ostane i mi zajedničkim snagama radimo na tome. Uskoro ćemo sve rešiti", rekao je Laporta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke