Na pomolu Juventusov posao godine, prepreka je "samo" Rabioova majka

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Deluje kao greška Junajteda, za sada...

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Mančester junajted i Juventus dogovorili su se oko transfera francuskog veziste Adrijena Rabioa u redove engleskog velikana.

Kako smo preneli tokom jutra, Junajted je kontaktirao Rabioa i Juventus i ubrzo sklopio dogovor sa torinskim timom oko transfera. Ukoliko Francuz pristane na prelazak na "Old Traford", Juventus će biti najveći pobednik budući da će prihodovati 15.000.000 funti, uz još 5.000.000 koji mogu pristići na ime bonusa. Sve to za igrača kojem ističe ugovor za godinu dana i pritom ne predstavlja važan šraf za tim Masimilijana Alegrija.

S druge strane, Junajtedu se žuri jer je jasno da Fred i Mektominej nisu pouzdani partneri na sredini terena, a pregovori sa Frenkijem de Jongom i Barsom su se odužili.

Sada je neophodno da Mančester junajted postigne dogovor sa Adrijenom, ali i njegovom majkom Veronikom Rabio koja ga zastupa. Ukoliko do toga dođe, posao će biti sklopljen.

Takođe, Junajted će uputiti poboljšanu ponudu za Marka Arnautovića, višu od 8.000.000 budući da je Bolonja prethodnu odbila i na taj način pokušaće da ojačaju vrh napada. Erik ten Hag ga mnogo poštuje iz zajedničkog boravka u Utrehtu.

Ukoliko se Rabio dogovori sa Junajtedom, njega neće biti u timu narednog ponedeljka kada Juve čeka Sasuolo kao favorit. Pogledajte kvote na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke