Na redu su prodaje, dvojac napušta Čelsi!?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.08.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Italijani napuštaju London.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Evropski šampion Čelsi rešen je da rastereti nagomilani igrač, a najbliži odlasku u ovom trenutku su Emerson Palmieri i Davide Zapakosta, prenosi italinanski novinar Fabricio Romano.

Londonski klub se prilično istrošio na dovođenje Romelua Lukakua iz Intera, za kojeg je platio basnoslovnih 100 miliona funti, pa je red da uloženih novac vrati kroz prodaju fudbalera koji nisu u prvom planu.

Za Palmeirija se interesuje Olimpik iz Liona, očajan u nameri da pojača defanzivu nakon katastrofalnog vikenda protiv Anžea.

Italijan brazilskog porekla je blizu dogovora o selidbi u Francusku, a transfer bi trebalo da bude ozvaničen do kraja nedelje.

"Stamford Bridž" će napustiti i defanzivac Davide Zapakosta, koji se nije naigrao od dolaska u London pre četiri godine. Povratak u Seriju A, gde je i igrao na pozajmici u prethodne dve sezone, praktično je jedino rešenje za fudbalera rodom iz Frozinonea.

Obojici fudbalera ugovor ističe narednog leta, daleko vredniji na tržištu je od Zapakoste, a tačno obeštećenje za italijanski dvojac biće poznato u narednim danima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke