Na stolu novi ugovor, dolaze po Mesija?

Autor: Vladimir Stojanović
Tuesday 01.09.2020
08:36
Izvor: Sportske.net

Ključni sastanak sutra, neki potezi pokazuju da nada postoji, rađa se opozicija u samom klubu?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Mesijeva sudbina bi mogla da bude poznata sutra, mada iz ove perspektive, "Gordijev čvor" i dalje postoji. Horhe Mesi će razgovarati sa Bertomeuom, izneti svoje svoje argumente, zatražiti prijateljski raskid ugovora, ali na kraju i neku razumnu cenu za koju bi Argentinac mogao da napusti klub.

Igraču je stalo da sve prođe bez suda, ali u Barseloni i dalje insistiraju na klauzuli, Bertomeu će ponuditi produženje do 2023. Jasno, Mesiju ne pada na pamet da to potpiše, pa klub ostaje na istom, traže klauzulu ili da ostane još godinu dana, po njihovom tumačenju na to ga obavezuje ugovor što fudbaler negira.

Bertomeu ipak ima opoziciju unutar kluba, priča se da direktori smatraju da ne može tako da se ponaša prema Mesiju, da bi predsednik trebalo da bude fleksibilniji i ima Barsin, umesto svoj interes u pitanju.

Naime, veruje se da prvi čovek kluba koji odlazi u martu posle izbora želi da izbegne da bude čovek koji je prodao Mesija. On stoji pri ponudi da odmah podnese ostavku i ode, ako Leo smatra da je on problem.

No, sve to su već poznati stavovi, Mesi se neće pojaviti na treninzima, pisali smo, rizikuje kaznu od miliona evra, plus suspenziju.

Da ipak ima neke nade u dogovor pokazuje što je Begristajn spreman da doleti u Barselonu, pojavi se u klubu u kome je legenda i pokuša da izdewjstvuje dogovor, odnosno da ponudi Barseloni novac i igrač. Ali, pre toga mora da ima garanciju da Barsa želi da pregovara.

baner

U slučaju da se to ne desi, nema drugog rešenja osim suda, Mesi bi mogao, prema nekim informacijama da jednostavno ne igra fudbal godinu dana, mada bi morao da trenira i ispunjava profesionalne obaveze, a onda da ode iz kluba. Kakve bi to posledice imalo po Barselonu nije teško zaključiti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 01.09.2020
13:50

Ovo nije nikakva vest, to znaju i ptice na grani da je to normalan proces!

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 01.09.2020
13:46

To bi bio kraj karijere.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 01.09.2020
10:50
avatar
Nemanjici
Tuesday, 01.09.2020
10:42

Bertomeu je sramni pajac

avatar
Maksimus
Tuesday, 01.09.2020
09:40

Jedino je Barsa ovde na gubitku, ako ne pristane na njegov odlazak, ovaj moze da ostane jos godinu dana pa da igra golf kao Bejl i da uzima lovu