Nadrealizam - Hajduk iz Splita prvi kandidat za De Heu

Autor: Sportske Net
nedelja 16.07.2023.
23:30
Izvor: Sportske.net

Izvan granica realnosti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemački Transfermarket objavio je da je španski golman David De Hea najbliži splitskom Hajduku. Ova informacija deluje prilično nadrealno u najmanju ruku s obzirom na to da je veliki broj timova zainteresovano za usluge 32-godišnjeg Španca.

Iskusni golman trenutno je slobodan igrač i spominjala se mogućnost pridruživanja saudijskom Al Nasru, ali Transfermarkt smatra kako Saudijci i Hajduk imaju jednake šanse. Oba kluba izjednačenu su na cifri od 42 posto mogućnosti kupovine.

De Hea je nedavno napustio Mančester junajted nakon 12 godina. Do isteka svog ugovora bio je najplaćeniji igrač ekipe s primanjima od 440.000 funti nedeljno, pa je i s tim u vezi prilično nemoguće da dođe u Hrvatsku koja će mu ponuditi mnogo manje novca.

De Gea je bio na pragu novogo potpisa sa Junajtedom, ali kada je potpisao svoje primerke novog ugovora, klub nije napravio isto i tako je ipak postao slobodan igrač. De Hea ima 545 nastupa za ,,đavole" za 12 godina i bio je prvi golman ekipe u poslednjoj šampionskoj sezoni, 2012/2013. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke