Najbogatiji klub stavlja SVE na "crveno-belo"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 18.05.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Daće sve što mogu.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Nedavno smo pisali o nemogućnosti najbogatijeg kluba na svetu Njukasla da maksimalno iskoristi svoje bogatsvo u letnjem prelaznom roku i sastavi ekipu po ukusu menadžera Edija Haua. "Svrakama" će biti dozvoljeno da potroše samo onoliko novca koliko im je propisano finansijskim fer-plejom, a to bi mogla da bude cifra ne veća od 60 miliona funti.

Sav transfer budžet najbogatijeg kluba na svetu mogao bi da bude utrošen na samo jednog fudbalera - Janika Karaska.

Kako pišu mediji u Engleskoj fudbaler Atletiko Madrida apsolutni je prioritet Njukasla u letnjem prelaznom roku. Klub sa "Sent Džejms parka" spreman je da plati "Jorgandžijama" 60 miliona funti za jednog od najdražih igrača trenera Dijega Simeonea.

Belgijski reprezentativac ostavio je dubok tragu u Atletiko Madridu, 28-godišnjak je u "crveno-belom" dresu proveo pet godina i osvojio trofej u Primeri prošle godine, bio je strelac u finalu Lige šampiona 2016. kada je Atletiko poražen od Reala posle penal "lutrije".

Karasko je poznat po svojoj polivalentnosti. Može da pokrije obe bekovske pozicije, ali i da dejstvuje kao krilni napadač.

Da li će se Njukaslu isplatiiti ulaganje u samo jedan broj, ostaje da se vidi. Karasko ne deluje kao igrač koji sam može da podigne klub na evropski nivo, ali možda "Svrake" znaju nešto što mi ne znamo, a možda su im i samo svrake "popile mozak".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke