Najbolji strelac Serije A u Premijer ligi?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.03.2020.
16:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li proraditi italijanska veza?

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Kako prenosi "Gol", Karlo Anćeloti želi najboljeg strelca italijanskog šampionata na "Gudisonu".

Ćiro Imobile je do prekida sezone postigao čak 27 pogodaka, zabeležio je i sedam asistencija, jasno je da je najzaslužniji za sjajne rezultate Lacija.

Već par sezona igra na vrhunskom nivou, Anćeloti je posebno dobro upoznat sa njegovim kvalitetima i voleo bi da ga vidi u svom novom timu.

Jasno, Lacio će na sve načine pokušati da ga zadrži, videćemo koliko će ambiciozni Everton biti spreman da ponudi za 30-godišnjeg napadača.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 23.03.2020
13:16

On je igrac za mnogo veci i jaci klub, covjek je u stasnoj formi a pored toga vrhunski CF sto vec duze vrijeme pokazuje. Smijesno je koliko je ovaj igrac podcijenjen...

avatar
Sunday, 22.03.2020
17:54

Ovaj Everton para ima na izvoz, dovode veoma kvalitetne igrače, interesuju se za igrače svetske klase, imaju sad i top trenera a bliži su ispadanju nego Evropi...

avatar
Offside
Sunday, 22.03.2020
17:53

Sansa da Imobile ode u Everton je ravna 0.Everton mozda nece igrati Evropu uopste,osrednji je tim u Engleskoj a i liga je dosta teza a samim tim i sansa da nesto uradi u Evertonu je manja.Sa druge strane u Laciju ce igrati LS,borice se za titulu i igrace u ligi koju jako dobro poznaje.Realnija sansa da ode je da ga pozovu Celzi,Siti,UTD ili neko takav nego osrednji Everton.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 22.03.2020
19:07

Napadaci u svojim 30 godinama potpisuju najunosnije ugovore sto mogu, jer je vrlo verovatno to onaj poslednji na vrhunskom nivou i od koga ocekuju da uzmu ogromne pare. Naravno da igraci gledaju gde ko igra i ambicije, ali bilo je i sokantnijih transfera. Ako Evertom ponudi ogromnu platu, ne vidim sto ne bi presao i onako je ovo, vrlo moguce, poslednja sansa da Lacio zaradi nesto na njemu.

avatar
deki trbic
Monday, 23.03.2020
11:42

taj sto ti kazes tzv osrednji tim je jaci nego Lacio i vecio dao timova u Seriji A....zar si zaboravio da je PL najbolja i najjaca liga na svetu?