Najtraženiji plej Evrope, giganti se okupili, a Milan?

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.06.2021.
09:49
Izvor: Sportske.net

O čemu li oni razmišljaju...

Povezane vesti

On je hit, Pirlo je imao dobar nos prošlog leta, ali Juventus nije uspeo da se dogovori. Sada je "Mocart" prošlost na klupi, vratio se Alegri, ali on ima istu ideju.

Pogađate, Manuel Lokateli. Juve nije uspeo da završi posao ni pre šampionata, nevolja je što plej Sasuola igra fantastično, možda je do sada najviše pokazao na prvenstvu i privukao je pažnju najvećih klubova van Italije.

Juve i dalje pokušava da se dogovori, ali ponuda 30 miliona, plus štoper Dragušin koga žele i neki engleski klubovi je odbijena. 

Novi direktor Ćerubini će se sredino nedelje sastati sa Karnevaleom, kolegom iz Sasuola, kako bi probali da nađu dogovor. Juventus bi po svemu sudeći morao da pošalje još jednog mlađeg igrača, nudili su Frabotu, ali Sasuolo nije impresioniran pa će levi bek u Đenovu.

Italijani se plaše Reala, Anćeloti je tražio još jednog veznog igrača, zemljak je prvi pik, ali i Real mora da prodaje da bi kupovao.

Barselona takođe gleda ka Italijanu, želi da se oslobodi Pjanića koji bi se rado vratio u Juve, a pominje se i eventualna pozajmica Čelsiju, u tom slučaju Kuman bi dobio još jednog vezistu, u konkurenciji su Van de Bek i Lokateli.

Što se tiče Engleza, Čelsi prati situaciju, ali i par manjih klubova poput Vest Hema, kao i Everton, njima nije problem da izdvoje 40 miliona i da kupe reprezentativca "Azura". 

Ono u šta se uzda Juventus je činjenica da Lokateli svim silama želi u Torino, hoće da ostane u domovini, već je dogovorio svoje uslove sa "Bjankonerima", međutim ako oni ne nađu dogovor sa Sasuolom, okrenuće se na drugu stranu.

O čemu li sada razmišljaju u Milanu pustili su ga u bescenje u Sasuolo, kada su doveli Bakajoka na pozajmicu. I njega je, kao i Donarumu u prvi tim promovisao Siniša Mihajlović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke