Najveći talenat Bundeslige + čovek koji je UVEK osvojio titulu za najjači Liverpul ikad?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.10.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

Dva veoma jaka fudbalera o kojima se razmatra u Liverpulu.

@LFC/Twitter
@LFC/Twitter

Povezane vesti

Liverpul ima jasan plan za budućnost, želi da zadrži kostur ove ekipe, ali i pored toga da dovede nekoliko fudbalera. Lista se priprema, a prema informacijama medija sa ostrva, zna se i koji bi igrači mogli da budu na toj listi. 

Prvi jeste Kingsli Koman, čovek koji je osvojio dve Lige 1 sa Pari Sen Žermenom, dve Serije A sa Juventusom, kao i šest titula Bundeslige sa Bajernom. 

Praktično je osvojio sve što se može osvojiti, iako ima 25 godina i možda je vreme za novi izazov, onaj najveći koji se zove - Premijer liga. 

Bajern razmišlja o njegovoj prodaji godinu dana pre isteka ugovora, što će biti preko leta, a Liverpul se već javio kao zainteresovana strana. Bajern je razmišljao o novom ugovoru, ali su potraživanja Komana oko 14 miliona evra za godinu dana, što retko koji klub želi da isplati. 

Drugi na listi koji se pominje jeste Džud Belingem, pominjao se kao veliko pojačanje Liverpula, a sada je Demaraj Grej iz Evertona podgrejao priče. 

"Zasigurno, praktično sam siguran da će se vratiti u Englesku", rekao je Demaraj Grej koji je komentarisao i kvalitet ovog mladog 18-godišnjeg fudbalera. 

Svakako, Liverpul ima velike planove za leto, mnogi se nadaju da će dvojica pomenutih biti u sastavu naredne sezone čime bi Liverpul mogao da bude još jači.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke