Najvredniji igrač Segunde

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 27.06.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Almeriji su se i te kako poklopile sve zvezde, možda se vrate po još?

@U_D_Almeria/Twitter
@U_D_Almeria/Twitter

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Almerije Umar Sadik najvredniji je igrač španske Segunde, prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt".

Veliko otkrovenje u Španiji predstavlja Umar Sadik, koji je po svojim prvim danima u Partizanu najavio novi promašaj uprave, da bi se kasnije ispostavilo da je sve samo ne to. Sada crno-beli čekaju unosan transfer iz Almerije i procenat od istog.

Postao je jedna od glavnih zvezda na Pirinejima i za njegov potpis se, barem kako navode španski mediji bore klubovi poput Viljareala i Sevilje, a spominjao se čak i Mančester siti.

Dvadeset golova i sedam asistencija doprineli su k tome da Sadik prema specijalitovanom sajtu "Transfermarkt" postane najvredniji igrač Segunde u ovom momentu i to ispred, verovatno i najveće zvezde, Raula de Tomasa iz Espanjola.

Njegova vrednost "skočila" je za sedam miliona i sada vredi 15, ali, naravno da će Almerija dobiti mnogo više od njegovog transfera s obzirom na to da zahtevaju minimum 30.

De Tomas, koji je bio najbolji strelac takmičenja prošle sezone, vredi pet manje, a potom se među najboljih 10 prepliću igrači dva tima - Espanjola i Almerije.

Klub iz Andaluzije ostao je bez plasmana u La ligu, ostaće i bez Sadika po svemu sudeći, ali će biti teži za tridesetak miliona što ne bi trebalo mnogo da im smeta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke