Napadač dobio broj u Junajtedu, samo još da potpiše?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.04.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Ostaje teži deo posla.

AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Mančester junajted očekuje velika rekonstrukcija na leto. Klub sa "Old Traforda" ne blista ni ove sezone i teško će izboriti igranje u Ligi šampiona. 

Već mesecima se provlači priča da će Holanđanin Erik ten Hag preuzeti klupu "Crvenih đavola" i započeti proces oporavka posrnulog velikana.

Igrač koji bi mogao da "pokrene" Junajted jeste urugvajski napadač Darvin Nunjez. Sjajni golgeter Benfike označen je kao jedna od glavnih meta u letnjem prelaznom roku.

Priča između Junajteda i Nunjeza se privremeno "zamrzla", ali prema pisanju engleskih medija uskoro bi mogla da dobije svoj rasplet.

Dvadesetdvogodišnjem napadaču ne samo da je ponuđen ugovor na "Old Trafordu", već mu je iz uprave kluba obećana njegova "devetka", broj koji ga je proslavio u Benfici. To bi trebalo da dodatno motiviše Nunjeza i pokaže mu da će biti tretiran kao zvezda tima.

Prethodono je legendarnu "devetku" u ekipi Ralfa Rangnika nosio Entoni Marsijal, koji je se nalazi na pozajmici u španskoj Sevilji i očekuje se da napusti "Old Traford" ovog leta.

Pored Junajteda, Darvinu se nada i Liverpul, ali je realnije da Jirgen Klop neće po svaku cenu "juriti" stasitog Urugvajca, jer nije tipa napadača kakvog preferira.

Nunjez je ove sezone postigao 32 gola, na 37 utakmica, a Junajted će morati da plati barem 50 miliona evra Benfici za njegov transfer.

Večeras se igra veliki portugalski derbi, Benfika i Darvin Nunjez gostuju prvaku Sportingu. AdmiralBet nudi odličnu kvotu  3,65 na pobedu Benfike, a kada imate ovakvog napadača u ekipi, pobeda ne može biti daleko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke